tiistai 18. syyskuuta 2012

Vanha levy...

Kuulostaa varmaan tutulta, mutta nyt on taas intoa suunnitella :)

Olemme palanneet suunnittelussa takaisin alkuun, ainakin melkein. Meillä on kirkko ja juhlapaikka varattuna, mutta aiomme vaihtaa ne molemmat...ehkä. Välillä turhauttaa tämä oma päättämättömyys, mutta onneksi nämä juhlat ei ole pelkästään minun.
Mistä myös suurin syy näihin muutoksiin. Kanssamorsiot älkää olettako sulhasen mielipiteitä.
Nimimerkillä Eräs, joka kovasta uhoamisesta MEIDÄN HÄISTÄ huolimatta sortui juuri siihen. Onneksi kuitenkin selvisi näinkin ajoissa.
Toki kustannuksien pieneneminenkään ei ollut negatiivisesti vaikuttava tekijä.

Eli hyvin suurella todennäköisyydellä varaamme juhlapaikan mistä kerroin aikaisemmin ja vaihdamme kirkon. Vieraslistakin lyhenee puolella, eikä siinä ole lapsia.(ainakaan vielä)

Eli kaiken kaikkiaan juhlat muuttuvat

Tästä
Tähän


Eli häät muuttuisivat maalta kaupunkiin ja koristelu yksinkertaistuisi kovasti, koska juhlapaikka on itsessään todella kaunis ja siinä on ihanan tunnelmallinen piha - alue. Niin ja tosiaan vieraina on ne ihmiset joiden kanssa olemme tekemississä ja jotka ehdottomasti haluamme mukaan.

Olen kyllä innoissani tästä. Ainut mikä vieläkin mietityttää kyseisessä paikassa on tilan kaksiosaisuus, mutta ongelmathan on tehty ratkaistavaksi.

Täytyy jäädä pohtimaan asiaa, mutta palaan pian uusien ideoitteni kanssa.

 Niin ja olipa Erityisen mukavaa huomata että vaikka ei ole ollut tänne kirjoitettavaa, niin silti täällä on kävijöitä ja lukijoita. Kiitos ja Tervetuloa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti