tiistai 26. marraskuuta 2013

Elämä on muuttunut :)

Täällä on jakauduttu eli meillä on poika <3
Pieni hurmuri syntyi elokuun alussa ja on pitäny äitinsä sen verran kiireisenä että ei ole kerennyt keskittyä ja miettiä kirjottamisia. Monesti on käynyt mielessä että tästä voisi kirjoittaa, mutta kännykällä ei jaksa alkaa kirjottamaan ja tietokoneella oon toosi harvoin ajan kanssa.

Aika tuntuu hujahtavan ja juuri kun on selvitty isänpäivän valmisteluista niin joulua pitäisi olla jo laittamassa. Pieni mieshän ei vielä ole kovinkaan pitkiä lahjalistoja tehnyt ja lähipiiriltä ollaankin pääasiassa toivottu vaatteita kun poika kasvaa niin mahotonta vauhtia.
Mutta oma lahjalista tuntuu kasvavan koko ajan :) sieltä löytyy esimerkiksi:

Costolta  Sobei River Purple päähine, joka olis niin kiva pistää päähän kun tuonne ulos kylmään lähtee vaunujen kanssa tarpomaan.

Iittalalta olisi useampikin tuote joiden päätymistä pukinkonttiin en vastustelisi. Teemalta valkoisia ja sinisiä astioita ja sitten sisustusta piristämään voisin kotiuttaa myös Nappula-kynttilänjalkoja sekä kastehelmi tuikkukippoja.
Ja jos joulupukki olisi oikein lahjovalla tuulella niin olen himoinnut Leimu lamppua sen ilmestymisestä asti.

Myös Arabialta haluaisin täydennystä Lumi astiastoon syvien lautasten muodossa.

Ja jo useamman joulun lahjalistalla on ollut villainen iso huopa sohvalla pötköttelyä lämmittämään. Lapuan Kankkureilla olisi useampi hyvä vaihtoehto

Tässä värikkäitä...


Ja sitten vähän tummemmat vaihtoehdot

Pikkuisen puolesta äiti voisi toivoa myös vähän :)Esimerkiksi Lastentarvike Baby Stylestä tällainen BabyNestin pieni untuvapussi, joka olisi kätevä kyläilessä ja kauppareissuilla.

Huvikummun verkkokaupasta löytyisi vähän huvitusta pikkuiselle


Tämä olisi aika hifistelyä klassisten sävelmien, luontoäänien ja kaukosäätimen kanssa, mutta voisihan se olla kivakin. Ainakin vähän aikaa :) En tosiaan tiiä kuinka pitkään tällaiset mobilet olisi hyviä eli kerkeekö olla kauaa enää käytössä kun poikakin on jo 5kk siinä tammikuun alussa...


Ja sitten pieni arjen piristyskin pääsee listalle

tällainen Heimessin kala tuttinauha, olis aika veikee :) Näitä löytyy ainakin Punavuoren peikolta.


Eiköhän siinä ole jonkun verran pukillekkin osviittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti