tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesä ja uudet tuulet

Enää kaksi viikkoa ja sitten alkaisi aluksi loma, joka jatkuu äitiysloman merkeissä. Odottavan aika on pitkä ja toisaalta aika menee hurjaa vauhtia. Vastahan sitä ajatteli että onneksi tässä on 9kk aikaa valmistautua tulevaan...eipä ole enää.

Rautalääkityksen myötä on energiaa tullut hurjasti lisää ja nyt on jaksanu pesänrakennusviettikin nostaa päätään. Pihalle on hommattu tomaattiamppeli, joka tuottaa keltaisia pikku tomaatteja...jos onnistun pitämään sen hengissä sekä muutaman yrtin. Lisäksi investoimme pihalle muutaman tuolin
Nämä on suunnattu teineille, mutta sopivat kuin nakutettu meidän käyttötarkoitukseen siirrettävistä penkeistä ulkona. Ihanan herkullisia värejäkin olisi ollut tarjolla, mutta päädyimme tylsästi mustaan.Vaikka tuolit on maan rajassa, niin vielä sieltä on noustu hyvin tämän mahankin kanssa ylös ja istuinmukavuutta löytyy. Ihana lokoilla auringossa ja lukea lehteä. (eilen tapahtui moista) 

Enpä ole tainnut mainitakkaan täällä että olemme ostaneet tämän kotimme tammikuussa, joten tavarat on purettu, mutta hakevat vielä paikkaansa. Sisustus inspiraatio on iskenyt vasta viimeaikoina lisääntyneen energian myötä. Tavoitteena olisi tehdä pitkäkestoisia valintoja pohtien ja punniten parasta ratkaisua. Haastetta siihen tuo tulevan sulhasen nopea päätöksentekokyky ja oma päättämättömyyteni. 

Kotimme on 70-luvulla arkkitehdin suunnittelema kaksikerroksinen omakotitalo. Aluksi tämä tuntui olevan kaukana meidän ulottumattomissa, mutta niin asiat lutviutuivat että täällä nyt asutaan. Talossa ihastutti sen persoonalliset avarat ja järkevät tilat, hyvä kunto ja joki näkymä.

Täällä nyt alkaisi sitten uudessa kodissa uusi elämänvaihe uusine tuulineen. Aika vain näyttää mitä se tuo tullessaan, mutta koitan käydä täällä vähän tiheämmin päivittämässä kuulumisia omaankin muistiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti