keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

Takaisin asiaan

Taas on häiden suunnittelulle aikaa ja innostusta.
Päälimmäisenä mielessä on paikan valinta. Mies ei stressaa asiasta ollenkaan, mikä ei varmaan yllätä, itsellä kuitenkin mielessä kukkuu että jos ei sitten saadakkaan paikkaa mikä haluttaisiin kun venytetään tätä asiaa.


Minulla on jo oma suosikkipaikka selvillä, mutta haluan pitää sulhasen osallisena suunnittelussa, niin näiden suurten linjojen ainakin täytyy olla molempia miellyttäviä. Eli odotetaan vielä hiukan. Kuinka paljon teillä kanssamorsioilla sulhaset osallistuu suunnitteluun? Onko joku muu jonka kanssa suunnittelette enemmän?


Paikka pohdintoihin tiukasti liitoksissa oleva aikataulutus on alkanut mietityttämään. Kaikkihan riippuu siitä moneksi varaamme kirkon tai monelta se on vielä vapaana :) Vihkimisaika on hiukan hankala kun en halua nyt ihan aamusta enkä ihan illastakaan niin se välimaasto on hankala ja hiuksen hienoja eroja ilmaantuu. Näinkin simppeli asia pistää miettimään.


No onneksi tässä on vielä aikaa, vaikka nämähän on kyllä sellaisia asioita jotka olisi hyvä päättää mahdollisimman nopeasti, jotta saisi varaukset tehtyä. Kummasti aina tuntuu että aika loppuu vaikka sitä on jäljellä reilusti yli vuosi vielä.


Lopuksi kuva ihanan näköisestä hääseurueesta :) En itse ole laittamassa vaaleanpunaista pukua, mutta vieraat kyllä saavat pukeutua niin värikkäästi kuin haluavat :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti